AGIR Buzau

Activitați AGIR Buzau

25 februarie 2023Bădăranii - spectacol la Teatrul George Ciprian, Trupa de Teatru Independent ImpACT ART

Bădăranii - spectacol la Teatrul George Ciprian, Trupa de Teatru Independent ImpACT ART


Teatrul George Ciprian Buzau


Responsabili: Presedinte de onoare Anton Moraru, presedinte executiv Stefan Constantin Petriceanu, colectivul de conducere AGIR, membrii AGIR Buzău

Colaboratori:
Cercul de Teatru - AGIR ImpACT ART, Teatrul George Ciprian, Consiliul Județean Buzău
Descriere manifestare:
Sâmbătă, 25 februarie ora 18.00, spectacol de teatru prezentat de Cercul de Teatru - AGIR oferit gratuit de Sucursala AGIR Buzau.
Intrarea se face pe baza rezervării gratuite obținute de pe site-ul teatrului George Ciprian secțiunea Bilete Online.
Link: https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php

25 martie 2023Fii Cuminte Cristofor - spectacol de teatru Casa de Cultura Nehoiu

Fii Cuminte Cristofor - spectacol de teatru Casa de Cultura Nehoiu


Casa de Cultura George Baiculescu


Responsabili: Consiliul Director al AGIR Buzau.

Colaboratori:
Casa de Cultura George Baiculescu din Nehoiu, Primaria Nehoiu, Asociatia Social Culturala TAINITA BASTINEI
Descriere manifestare:
Sâmbătă, 25 martie, ora 18.00, la Casa de Cultură ”George Băiculescu” din Orașul Nehoiu, spectacol de teatru cu piesa “Fii cuminte, Cristofor!”.
Este o comedie spumoasă, scrisă de Aurel Baranga după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală.

06 aprilie 2023 2023Întâlnire cu membrii Cercului Literar ING al Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania

Întâlnire cu membrii Cercului Literar ING al Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania


Biblioteca Judeţeană „V. Voiculescu


Responsabili: Conducerea AGIR Buzau si membrii sucursalei.

Colaboratori:
Biblioteca Judeţeană „V. Voiculescu" Buzău.
Descriere manifestare:
Intalnire a inginerilor scriitori din Buzau cu presedintele Cercului Literar ING, prof.dr.ing.Nicolae VASILE.

26-27 octombrie 2023Forumul National AGIR

Forumul National AGIR


Buzau


Responsabili: Sucursala AGIR Buzau, AGIR Central Bucuresti,

Colaboratori:
Sucursala AGIR Constanta, Sucursala AGIR Galati
Descriere manifestare:
Forumul Național AGIR 2023, pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, promovează dialogul constructiv, sinergetic între Asociația Generală a Inginerilor din România, universități, institute de cercetare, societăți comerciale și autoritățile locale, facilitând colaborarea pentru soluții inovatoare în beneficiul dezvoltării economice și sociale regionale.

Forumul Național AGIR 2023, evenimentul de top al breslei inginerești organizat la Buzău.

Pe parcursul a două zile pline de activități captivante, în cadrul Forumului Național AGIR 2023 veți avea ocazia să participați, în prima zi, la un concurs organizat de BRIDGE CLUB AGIR Buzău, să luați parte la festivitatea de premiere a Trofeului FORUM AGIR 2023, să vă bucurați de Dialoguri Literare și să asistați la un spectacol de teatru susținut de Cercul Impact ART al AGIR și să explorați o expoziție AMPA (Asociația Meșterilor Populari și Artiștilor) în foaierul Teatrului George CIPRIAN.

A doua zi, evenimentul se va desfășura în Sala Nicu CONSTANTINESCU a Primăriei Municipiului Buzău, unde veți avea oportunitatea de a asculta prezentări captivante din partea unor personalități locale cu realizări remarcabile în domeniul ingineriei, precum ing.Constantin TOMA, Primarul Municipiului Buzău și dr.ing.Costel VINATORU, directorul Băncii de Resurse Genetice Vegetale, membrii ai Sucursalei AGIR Buzău, care vă vor vorbi despre subiecte importante cum ar fi dezvoltarea infrastructurii și conservarea resurselor genetice vegetale.

Prof.univ.dr.ing. Anca Nicolau, președintele Sucursalei AGIR Galați, va aduce în atenție infrastructura de cercetare a Universității Dunărea de Jos ca resursă pentru dezvoltare durabilă iar prof.univ.dr.ing. Valentina Pomazan, președintele Sucursalei AGIR Constanța, va aborda subiectul conexiunii și creativității ca resurse din spatele resurselor. Aceste prezentări de excepție sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale evenimentului nostru.

Pe lângă prezentările inspirate, veți avea ocazia să participați, în pauza conferinței, la lansarea cărții "KAIZEN ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ" iar la finalul acesteia să aveți parte de o vizită memorabilă despre recuperarea resurselor, la Grupul GREEN.

Această conferință reprezintă o oportunitate excepțională pentru profesioniștii și publicul interesat să-și actualizeze și să-și îmbogățească cunoștințele cu privire la proiectele și direcțiile de dezvoltare ale Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Doritorii sunt rugaţi să verifice programul şi mai multe informaţii pe: https://www.forumnationalagir2023.org/
Descarca aici si